Hem
  |  
Yogamattor
  |  
Toppar
  |  
Yogabyxor
  |  
Yogasmycken
  |  
Yogaväskor
  |  
Wellness
  |  
Rea

Köp Ekologisk Yogamatta från Jade Yoga

De flesta yogastilar kräver bra fäste mot yogamattan. Inte minst när du svettas.
Och för att få ut så mycket som möjligt av din yoga-practice är valet av matta viktigt.

Köper du en yogamatta från oss får du ett bra grepp när du tränar yoga eller pilates.
För mattorna är gjorda i naturgummi med ”öppen cell” konstruktion. Det ger stötdämpning och fäste som vida överstiger plastmattor.

Alla yogamattor från Jade Yoga är ekologiska och av naturgummi. Du slipper träna på PVC,
TPE eller tungmetaller. Så genom att köpa en ekologisk yogamatta gör du både dig själv och
miljön en tjänst.

Färgen på din matta kan ha stor betydelse för dig. Läs mer här.

 

JADE Harmony Professional - Standard

Övriga mattor - Extra långa, extra tjocka, resematta

Skötselråd för ekologiska Jade yogamattor i naturgummi

Torka av din Jade-matta regelbundet. Behöver du djuprengöra mattan kan du handtvätta den med mild tvållösning i badkaret. Men tänk på att den ”öppna cell”-strukturen gör att yogamattan binder vatten. Ungefär som en tvättsvamp.

Låt yogamattan torka hängande eller liggande, men undvik exponering i direkt solljus. Den öppna cellstrukturen i mattan bryts ner vid exponering av solljus.

Våra yogamattor är gjorda i naturgummi och avger en naturlig gummilukt. Men den kommer att minska med tiden. 

Information om Jade Yoga och deras yogamattor

Harmony Professional™ yogamatta är gjord av naturgummi med ”öppen cell” konstruktion. Det ger dig bra grepp även när du är svettig.

Vi rekommenderar Harmony Professional yogamatta för dig som tränar Ashtanga, lyengar, Bikram, Kripalu och Vinyasa. Och givetvis för pilates och andra träningsformer där du vill ha den bästa komforten på mattan.

Naturgummimattorna innehåller ett nät (mesh) som ger extra stabilitet och styrka. Du kan använda båda sidorna av mattan för din yoga eller pilates.

Jade Yogas mattor är ekologiska och tillverkade av naturgummi. Det är en förnyelsebar resurs vilket glädjer dig som värnar om miljön.

Mattorna är biologiskt nedbrytbara och innehåller inte PVC, EVA, TPE, tungmetaller eller ozonnedbrytande ämnen. Men har du latexallergi bör du undvika mattor i naturgummi.

Jade Yoga är ett företag som arbetar medvetet för en bättre miljö. Bland annat så planterar de ett träd för varje såld yogamatta.

Våra yogamattor är tillverkade i USA.

Till sist så vill vi gratulera dig som väljer att köpa en ekologisk yogamatta från oss. Vi hoppas och tror att den kommer vara till stor glädje för dig och din yogaträning.